top of page
< Back

VidaXL

În 2006, doi tineri antreprenori au început vânzarea de produse online, la scară mică, pe eBay. Inițiativa lor s-a bucurat de un mare succes. În această perioadă de creștere masivă, au creat și propria marcă și au început să produca propriile lor produse marca vidaXL. Numărul de produse a crescut exponențial, iar următorul pas logic a fost începerea vânzării în mai multe țări, prin intermediul magazinelor online.

Recrutam forta de munca pentru Olanda (1800 x 1800 px) (1900 x 1800 px) (2000 x 1800 px) (

vidaXL este un comerciant cu amănuntul online internațional, cu sediul central în Venlo, Olanda, pe o suprafață de peste 170.000 m2. Oferim o selecție surprinzătoare de produse - o gamă vastă de produse din categorii precum casă și grădină, mobilier, articole sportive și multe altele.
Succesul nostru constă în aprovizionarea cu produse și oferirea acestora la prețuri competitive. Căutăm continuu noi metode de reducere a costurilor, fără a face compromisuri în ce privește calitatea sau sustenabilitatea.
Vindem produsele noastre către clienți din 29 de țări europene, Statele Unite ale Americii și Australia, și suntem întotdeauna dedicați muncii pentru a ne extinde și pentru a ajunge la câți mai mulți clienți.

Adresa

Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, Netherlands

31

Magazine 

6

Depozite

Galerie foto/video

bottom of page