top of page
< Back

Nedin

Din 2006 suntem pe deplin dedicați serviciilor de spălătorie. Ambiția noastră este să facem mai bine în fiecare zi. Pentru că știm că este posibil. Mai mult, credem că este necesar. Folosim tehnologii si solutii de curatare non-chimice care pastreaza calitatea materialelor si dezinfecteaza eficient. Mai bine pentru clienții noștri, angajații noștri și mediul înconjurător,

Recrutam forta de munca pentru Olanda (1800 x 1800 px) (1900 x 1800 px) (2000 x 1800 px) (

Spălătoria pare o afacere destul de simplă, și totuși este o operațiune logistică complexă. Este cu siguranță complexă pentru clienții cu care ne place să lucrăm; organizații în care viziunea unei spălătorii reprezintă mai mult decât spălatul hainelor. Acestea sunt organizații de pionierat care, la fel ca noi, nu fac nicio concesie în ceea ce privește calitatea pe care o oferă. Din punctul nostru de vedere, fiecare problemă este unică. Nu avem o abordare generică. Pentru a oferi clientilor nostri solutiile personalizate pe care le merita, ne ia timp sa ne cunoastem. Inovația se află în ADN-ul nostru și este de la sine înțeles că veți găsi cele mai inteligente soluții la Nedlin. Procesele noastre au fost proiectate astfel încât să performăm mai ieftin și mai bine împreună cu clienții noștri. Împreună, lucrăm pentru un viitor durabil. Ne-am angajat să inovăm continuu pentru a face munca cât mai ergonomică posibil pentru angajații noștri și pentru a le oferi o mulțime de oportunități de a lucra la dezvoltarea personală și profesională, menținând în același timp o sănătate bună. Angajații noștri sunt o reflectare directă a societății noastre. Nedlin salută toate persoanele in cautare de lucru, indiferent de sex, etnie, sau religie. Facem ca angajații noștri să se simtă acasă acceptând și apreciind diferențele dintre ei și încurajând liniile deschise de comunicare.
Și, în ciuda naturii noastre inovatoare, atunci când faci afaceri cu Nedlin, nu faci afaceri cu sisteme, ci mai degrabă cu oameni. Noi vedem clienții și angajații ca membri ai familiei noastre. Asta înseamnă că ne ocupăm unul de celălalt. Nedlin oferă o fundație stabilă si fiabilă în aceste vremuri incerte.

Adresa

Business Park Stein 323, 6181 MC Elsloo, Netherlands

50

Magazine 

200

Depozite

Galerie foto/video

bottom of page