top of page
< Back

Holbox

Holbox a fost fondată în 1976 de către Jan Hol, un inginer marin calificat. După ce a navigat pe oceane timp de câțiva ani, el a decis că viitorul său se află pe uscat și a început o afacere, de unul singur, din cutii de carton. A început să producă material publicitar câțiva ani mai târziu și a deschis un magazin online în care creativitatea și pasiunea pentru carton au avut că rezultat produse unice precum mobilier din carton, figurine din carton în mărime naturală și jucării 3D pentru copii!

Recrutam forta de munca pentru Olanda (1800 x 1800 px) (1900 x 1800 px) (2000 x 1800 px) (

Respectând preocuparea noastră pentru mediu și fiabilitatea optimă a livrării, oferim un pachet total de material publicitar. De la proiectare, dezvoltare și prima schița, până la producția 3D și transportul produsului finit (la magazin).

Activitatea noastră de bază este proiectarea și producția de materiale publicitare și ambalaje. În acest segment, suntem lideri în Europa. Suntem mereu în căutare de noi perspective,deoarece produsele noastre sunt acum disponibile la nivel internațional și suntem în continuă creștere.
Holbox este, de asemenea, editor al revistei Navenant, o revistă despre stilul de viață în provincia noastră Limburg. Aduce provincia la viață într-un mod unic.

Adresa

Loperweg 8, 6101 AE Echt, Netherlands

50

Magazine 

200

Depozite

Galerie foto/video

bottom of page