top of page
mainpic.jpg

Dick Vijn Logistiek B.V.

Suntem un jucător logistic în care calitatea, serviciul și oamenii noștri sunt de o mare importanță. Credem că putem oferi o calitate din ce în ce mai înaltă și servicii mai bune, investind în relații pe termen lung cu angajații, partenerii și clienții. Ca să putem crește împreună în fiecare zi!

     Suntem o organizație care există de 75 de ani! De la vânzător de cărbune la transportator, am devenit o companie de servicii logistice de dimensiuni medii, cu filiale în Zwaagdijk (Olanda de Nord) și în Echt (Limburg). Investim în parteneriate pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu colegii.

     Specializata in transporturi rutiere planificate si depozitarea de produse alimentare si nealimentare, avem și trei spălătorii de butoaie în Olanda. Companiile sunt situate în Zwaagdijk, Duiven și Barendrecht.

     Misiunea noastra este ''oferirea de servicii logistice optime pentru clienții actuali și viitori, prin care satisfacția clienților și o buna situație financiară sunt de o importanță capitală''. Ascultându-ne cu atenție unul pe celălalt, ne îmbunătățim continuu serviciile. Facem asta împreună, din pasiune și plăcere, astăzi și în viitor!

dickvijn.png
kindpng_7508808.png

Centrale Markt 5, 1681 Zwaagdijk, Netherlands

Galerie foto/video

Galere foto/video
bottom of page