top of page

Holbox

Holbox a fost fondată în 1976 de către Jan Hol, un inginer marin calificat. După ce a navigat pe oceane timp de câțiva ani, el a decis că viitorul său se află pe uscat și a început o afacere, de unul singur, din cutii de carton. A început să producă material publicitar câțiva ani mai târziu și a deschis un magazin online în care creativitatea și pasiunea pentru carton au avut că rezultat produse unice precum mobilier din carton, figurine din carton în mărime naturală și jucării 3D pentru copii!

     Respectând preocuparea noastră pentru mediu și fiabilitatea optimă a livrării, oferim un pachet total de material publicitar. De la proiectare, dezvoltare și prima schița, până la producția 3D și transportul produsului finit (la magazin).

     Activitatea noastră de bază este proiectarea și producția de materiale publicitare și ambalaje. În acest segment, suntem lideri în Europa. Suntem mereu  în căutare de noi perspective,deoarece produsele noastre sunt acum disponibile la nivel internațional și suntem în continuă creștere.

     Holbox este, de asemenea, editor al revistei Navenant, o revistă despre stilul de viață din provincia noastră Limburg. Aduce provincia la viață într-un mod unic.

holbox proforma.png
kindpng_7508808.png

Loperweg 8, 6101 AE Echt, Netherlands

Galerie foto/video

Galere foto/video
bottom of page